Un câine a pornit un scandal fără precedent între musulmani şi englezi [VIDEO]

Autor: ProMotor 26 ian. 2017 Știri auto

Un şofer de taxi a refuzat să accepte cursa unei persoane nevăzătoare, pentru că era însoţit de câinele său special antrenat. Motivul: religia nu îi dă voie să lase animalul în maşină, scrie dailymail.co.uk

Charles Bloch a solicitat un taxi în Leicester, dar în momentul în care maşina a ajuns, acesta s-a lovit de refuzul şoferului de origine musulmană. Taximetristul i-a spus că nu îl poate lua fiincă este însoţit şi de câine, iar religia nu îi permite acest lucru.

Partenera bărbatului a filmat întreaga scenă. În imagini se poate observa cum Charles se apropie de şofer, iar acesta îi spune că nu acceptă să transporte şi animalul.

Bloch îi răspunde că legea îl obligă să accepte această cursă, indiferent de circumstanţe, dar şoferul refuză în continuare să-l ajute. Ba mai mult, îi ameninţă pe ci doi că va suna la poliţie.

Imediat ce imaginile au devenit virale, compania de taxiuri a publicat pe Facebook un comunicat prin care îşi cere scuze pentru comportamentul necorespunzător al angajatului lor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide