Un cuplu de ruşi s-a imbătat şi s-a restras în maşină pentru puţină INTIMITATE. Poziţia cu care au ajuns faimoşi pe internet [FOTO]

Autor: ProMotor 18 ian. 2017 Știri auto

Doi iubăreţi din localitatea rusească Yelizavetinskaya au ieşit la un picni şi după ce s-au îmbatat au început demersurile pentru a face sex în maşina, ca să zicem aşa. Ce au uitat ei să facă e să tragă frâna de mână, iar maşina a căzut în apă, scrie Daily Mail.

 

Bărbatul a povestit apoi că cei doi erau atât de beţi încât şi-au dat seama că ceva este în neregulă abia când au văzut că apa se strecoară în maşină.

Partea proastă este că soţia lui nu a supravieţuit, deşi bărbatul a încercat cu disperare să o salveze.

„Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, au găsit mai multe sticle golite de băutură. Bărbatul a recunoscut că au baut destul de mult”, a declarat un purtator de cuvant al poliţiei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide