Un cuplu excitat, jefuit in timp ce facea sex intr-o parcare din pustietate

Autor: ProMotor 23 oct. 2016 Știri auto
Un cuplu excitat, jefuit in timp ce facea sex intr-o parcare din pustietate

Doi tineri excitati au decis sa faca sex in masina, asa ca au condus intr-o zona linistita din Aylestone Meadows, Leicester (UK), si au trecut la fapte. Doar ca in focul pasiunii au avut parte de o surpriza de proportii: doi barbati cu cagule au navalit peste masina, i-au spart geamurile cu un ciocan, i-au dat jos pe iubareti si au furat masina. Hoţii au mai furat, de asemenea, o tabletă şi toţi banii pe care i-au găsit în maşina.

Conform relatarilor Politiei, hotii aveau sa abandoneze masina cateva ore mai tarziu. Purtatorul de cuvant, Michael Stephens, a mai spus: „Trebuie să considerăm jaful celor doi oameni din maşină ca o infracţiune gravă.”

Unul dintre atacatorii prinşi, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat pentru alte două jafuri pe care le-a comis după ce a abandonat maşina. Pentu aceste infracţinui el riscă o pedeapsă de cinci ani de inchisoare, scrie Thesun.co.uk.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide