Un forum de specialitate a pus mâna pe pozele cu maşina de Dosarele X

Autor: Alexandru Banu 18 oct. 2016 Știri auto

Nemţii au fost prezenţi cu prorotipuri extraordinare şi anul ăsta, la Salonul de la Paris. Am văzut nişte Mercedes-uri interesante, Audi şi chiar Volkswagen. Ultimul concept foarte ciudat care a devenit realitate a fost XL1 – maşina care, teoretic, ia 1 litru diesel / 100 km. Costă 110.000 de euro şi seria de producţie e limitată la 250 de maşini.

Acum, aceiaşi oameni de la Volkswagen mai vin cu o nebunie. O nebunie despre care foarte puţin se ştie. Vedem doar cum arată şi e clar că arată din altă viaţă. Una în care nu mai avem nevoie de parbriz, ci doar de geamuri laterale pentru aerisire. Asta înseamnă ca vom avea un ecran înăuntru şi că maşina se conduce singură. Pentru că niciodată realitatea de pe un display nu o va putea egala pe cea din natură. Şi chiar dacă s-ar înâmpla, ar fi un discomfort psihic evident.

Pozele au apărut pe forumul VWVortex şi au apărut acolo în drum spre site-ul de patente World Intelectual Properties Organization. Vă lăsăm să vă uitaţi la poze şi să sperăm că vedem conceptual VW la Geneva, în martie.  

VOLKSWAGEN – UL VIITORULUI (GALERIE FOTO)

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide