Un gigant cu aproximativ 100.000 de salariaţi angajează pentru fabricile de componente auto din România

Autor: Visan Marian 28 nov. 2017 Știri auto
Un gigant cu aproximativ 100.000 de salariaţi angajează pentru fabricile de componente auto din România

Producătorul francez de componente auto Faurecia, un gigant cu aproximativ 100.000 de salariaţi şi vânzări consolidate de 15,6 mld. euro, are disponibile în prezent aproximativ 140 de locuri de muncă pentru fabricile de componente auto din localităţile Tălmaciu, de lângă Sibiu, şi Budeşti, la 6 kilometri de municipiul Râmnicu Vâlcea, potrivit calculelor ZF făcute pe baza informaţiilor de pe site-urile AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Sibiu şi Vâlcea.

Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru fabrica de tapiserii auto din localitatea Tălmaciu, unde Faurecia caută 79 de muncitori necalificaţi în industria confecţiilor (studii medii) şi 25 de operatori confecţioneri industriali îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice (cu studii medii), dar şi experţi ingineri textile/pielărie, inspector referent resurse umane sau şef formaţie industria confecţiilor, potrivit AJOFM Sibiu.

Sursă: Ziarul Financiar

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide