Un gigant din industria auto vine în România

Autor: Gandul.info 02 mart. 2017 Știri auto
Un gigant din industria auto vine în România

Producătorul spaniol de componente auto Gestamp, a intrat pe piaţa din România, prin achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni al unei companii locale, care produce pentru Grupul Renault-Nissan, prin intermediul Dacia, informează Gandul.info.

Compania achiziţionată este amplasată în zona limitrofă a oraşului Piteşti, având peste 200 de angajaţi şi o vânzări de 17 milioane de euro în 2016. Gestamp a efectuat achiziţia prin filiala sa turcească Beyçelik Gestamp.

Fabrica românească furnizează în prezent componente ştanţate de dimensiuni mici şi medii, precum şi ansamble. Gestamp are drept scop creşterea cifrei de afaceri a unităţii, prin fabricarea de componente cu valoare adăugată, precizează un comunicat al companiei spaniole.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide