Un hoţ a returnat duba furată după ce a găsit în ea un cadavru [VIDEO]Bărbatul a FURAT o dubă, iar încărcătura suplimentară găsită în ea avea să-i schimbe total viaţa [VIDEO]

Un hoţ a returnat duba furată după ce a găsit în ea un cadavru [VIDEO] Un hoţ a returnat duba furată după ce a găsit în ea un cadavru [VIDEO]

Un hoţ de maşini a furat mai multe de cât se aştepta. Pe lângă duba pe care o furase el şi-a dat ulterior seamă că în ea se afla şi un cadavru. 

Doar o oră a apucat să se bucure de dubă, până când înauntru a descoperit încărcătura suplimentară, aşa că a revenit cu prada la morgă din Riverside, California, Los Angeles, de unde o furase, scrie Huffingtonpost.com.

După ce a lăsat duba cu cadavrul în ea, hoţul s-a urcat în altă maşină care aparţinea aceleiaşi firme şi a demarat în trombă, fiind chiar aproape să loveasă un angajat aflat în acea zonă.

"Nu cred că am auzit vreodată de aşa ceva", a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliţie. "Dintre toate deciziile proaste pe care le-a luat, cel puţin a fost mai puţin proastă. El a adus înapoi persoana decedată."

Poliţia l-a urmărit şi a putut să oprească vehiculul la doar câteva mile de morgă.

VIDEO