Un Mercedes-Benz C63 AMG de 481 CP face show în Times Square – VIDEO

Autor: Marius Vișan 16 ian. 2018 Știri auto
Un Mercedes-Benz C63 AMG de 481 CP face show în Times Square – VIDEO

Un ofiţet NYPD a fost lovit de un Mercedes-Benz C63 AMG în Times Square, sâmbătă seara. După incident, şoferul a fugit de la faţa locului, provocând multă agitaţie pe stradă.

Sedanul negru poate fi văzut făcând drifturi în trafic, doar că la un momendat maşina nimereşte chiar în faţa ofiţerului. În loc să conformeze ordinelor poliţistului, şoferul a accelerat, lovindnu-l astfel pe ofiţerul de 26 de ani. 

Potrivit presei locale, omul legii a fost dus la spital unde a fost tratat pentru leziuni minore la spate, braţe, piciorul drept şi şold.

După ce a ieşit din intersecţie, Mercedes-ul a lovit mai multe maşini şi, în cele din urmă, a dispărut.

Mercedes-Benz C63 AMG, în cele mai multe cazuri, înseamnă un motorul V8 de 6,2 litri, care dezvoltă 451 CP şi un cuplu de 600 Nm, în versiunea „de bază”.

AMG Performance Package înseamnă că duce motorul la 481 CP şi renunţă la limitarea vitezei maxime, care creşte astfel de la 250 km/h la 280 km/h, în timp ce demarajul 0-100 km/h se reduce la doar 4,4 secunde.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide