Un Mercedes de 1 milion de dolari ca un avion privat [GALERIE FOTO]

Autor: Gandul.info 30 nov. 2016 Știri auto

Mercedes-Benz G63 AMG este una din cele mai luxoase, puternice şi solide maşini de teren. O companie din Canada, numită Inkas Group, produce o versiune a blindată şi extrem de luxoasă a modelului, care are un preţ maxim de aproximativ 1 milion de dolari.

Versiunea vândută de Inkas este blindată pe toate suprafeţele, iar podeaua rezistă la două grenade cu fragmentare detonate în acelaşi timp sub ea.

Mai mult, limuzina dispune de camere video de supraveghere, care acoperă toate zonele din jurul maşinii.

Motorul are o capacitate cilindrică de 5,5 litri şi dezvoltă 544 CP.

Interiorul este atât de luxos pe cât se poate. Scaunele sunt din piele, iar multe elemente sunt ornate cu lemn scump.

Maşina dispune de televiziune prin satelit, frigider, un bar şi un seif pentru arme de mână.

Multe din dotările de securitate ale maşinii pot fi controlate prin intermediul unei tablete iPad Mini, înclusă în pachet.

În caz de accident sau explozie, există în interiorul maşinii un sistem de ventilaţie a aerului. Aerul din interior poate fi înlocuit cu unul proaspăt în doar un minut.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide