Un nigerian a cheltuit 90.000 de dolari pe un BMW X6 pentru a-l folosi ca sicriu – FOTO

Autor: ProMotor 06 iul. 2018 Știri auto

Un nigerian a cheltuit 90.000 de dolari pe un BMW X6 pentru a-l folosi ca sicriu în care să-şi îngrope tatăl. 

Bărbatul, identificat doar cu numele Azubuike, a decis să-i asigure tatălui său ultimul drum cu o maşină de lux. El a cheltuit o mică avere pe un BMW X6, a pus corpul bătrânului înăuntru şi l-a îngropat la şase metri adâncime, lângă satul său. Fotografia cu maşina care este coborâtă în groapă a devenit virală şi a provocat destul controverse.

În timp ce câţiva oameni au aplaudat gestul bărbatului de a-şi onora tatăl într-un mod unic, majoritatea utilizatorilor de pe Facebook au furioşi, susţinând că ar fi putut folosi banii pentru a-şi dezvolta satul în care trăieşte.

Nu este prima dată când un astfel de eveniment s-a întâmplat în Nigeria. Acum trei ani, un miliardar din Enugu şi-a îngropat mama într-un nou SUV Hummer.

.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide