Un şofer a păţit-o. Nota de plata usturătoare pentru că şi-a parcat maşina în centru [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 17 ian. 2017 Știri auto

La fel ca Bucurestiul, şi municipiul Cluj-Napoca este la fel de sufocat de maşini, doar că aici se pregăteşte implementarea unui model occidental care nu va mai permite accesul maşinilor în centrul orasului, informează Stirileprotv.ro.

Deocamdata, autoritaţile locale de aici îi taxeza pe şoferii care parchează în aceste zone şi cu 12 lei pentru o oră. Astfel, speră să strângă bani pentru a construi peste şase mii de parcări noi. Iar cei care vor sa ajunga in centrul istoric, vor avea la dispozitie mijloace de transport in comun.

Unii clujeni însă nu s-au obişnuit cu noile reguli. Un tânar care şi-a lăsat maşina o noapte întreagă într-o parcare din centru, are de plată o notă destul de mare: 180 de lei pentru 17 ore.

Şofer: „Exagerat de mari, nu sunt justificate deloc.”
Şofer: „Cred că atât e la Viena.”
Reporter: ”Cum vi se par preturile?”
Şofer: ”Mie mi se par măsuri luate abuziv în neconcordanţă.”

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide