Un şofer din Bucureşti urmărit de Poliţie a rănit două persoane şi a lovit cinci maşini. Bărbatul nu a fost prins încă

Autor: Mediafax 13 iul. 2018 Știri auto
Un şofer din Bucureşti urmărit de Poliţie a rănit două persoane şi a lovit cinci maşini. Bărbatul nu a fost prins încă

Un bărbat urmărit de o autospecială a Secţiei 2 de Poliţie a provocat un accident în cartierul Aviaţiei din Capitală, acroşând alte cinci autoturisme, după care a fugit de la faţa locului, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei. Două persoane au fost rănite uşor.

Accidentul de circulaţie s-a produs, vineri, pe strada Alexandru Şerbănescu din Capitală.

Din primele informaţii, se pare că evenimentul rutier s-a produs din pricina unui şofer urmărit de către o autospecială a Secţiei 2 din cadrul Poliţiei Capitalei.

Acesta a pierdut controlul volanului şi a acroşat alte cinci autoturisme angajate în trafic. După accident, şoferul a fugit de la faţa locului.

În urma acroşajului, două persoane au fost rănite uşor.

Şoferul a fost dat în urmărire de către poliţişti, iar pasagerul care se afla în acelaşi autoturism a fost dus la secţia 2 de Poliţie din Capitală.

Circulaţia în zonă s-a desfăşurat pe un singur fir.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide