Un şofer încearcă să transporte două vaci furate în spatele unui sedan | FOTO

Autor: Marius Vișan 15 iul. 2016 Știri auto

 


Un bărbat de la Islamabad, Pakistan a fost prins de poliţie în timp ce încerca să trasporte două vaci în spatele unui sedan, relateaza Daily Pakistan, citat de Jalopnik.com.

Site-ul de ştiri raportează că şoferul a încercat să fure cele două vaci transportându-le pe cea mare pe bancheta din spate, iar viţelul în portbagaj.

Dar, în ciuda eforturilor sale, hoţul a fost în cele din urmă prins de poliţie, iar fotografiile cu el şi vaca pe bancheta din spate devenind în scurt timp virale. 

Dacă viţelul a fost mai uşor de introdus în portbagaj, ne întrebăm totuşi cum a reuşit să convingă vaca să intre şi să stea liniştită pe bancheta din spate? 

 

 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide