Un tânăr s-a filmat live pe internet în timp ce mergea cu peste 170 km/h în oraş | VIDEO

Autor: prosport.ro 24 mai 2016 Știri auto
Un tânăr s-a filmat live pe internet în timp ce mergea cu peste 170 km/h în oraş | VIDEO

 


Un tânăr de 24 de ani din Marea Britanie a stârnit o veritabilă revoltă pe internet după ce s-a filmat şi a transmis live pe internet, prin aplicaţia Periscope, cum îşi conducea maşina cu peste 170 de kilometri pe oră, într-o zonă rezidenţială din Londra, scrie ProSport.ro.

Aflat la volanul uni Volkswagen Golf R, cotat la aproximativ 40.000 de euro şi preparat foarte probabil pentru curse ilegale, Mohammed Hilowle a filmat momentul în care maşina sa atinge în doar 30 de secunde viteza de 108 mile pe oră (aproximativ 173 km/h) în timp ce circula în oraş şi depăşea alte autotirisme ce circulau regulamentar.

Mai grav, Hilowle ţinea o singură mână pe volan, în timp ce cu cealaltă filma acul vitezometrului, carosabilul şi, din când în când, întorcea camera spre el. La finaul clipului tânărul întreabă ironic: „S-a bucurat toată lumea de acest tutorial despre cum să conduci ca un nebun şi să fii la un pas de moarte?”
 

Imaginile i-au şocat pe userii Periscope, iar unul dintre aceştia le-a trimis presei din Marea Britanie, astfel încât Hilowle să poată fi tras la răspundere de autorităţi.

„Eram şocat şi nu-mi venea să cred cât de repede conducea, pe întuneric şi cu o singură mână pe volan. A fost o prostie atât de mare. Părea că pentru el totul este doar un joc. E un miracol că nimeni nu a fost rănit sau ucis”, le-a scris userul care a publicat imaginile celor de la The Sun.

Conform ProSport.ro, imaginile au ajuns şi la reprezentanţii poliţiei şi Hilowle va fi foarte probabil pedepsit.

 

 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide