Urmărire ca-n filme. Taximetrist bucureştean, devenit erou după ce a urmărit cu maşina un şofer beat [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 02 dec. 2016 Știri auto
Urmărire ca-n filme. Taximetrist bucureştean, devenit erou după ce a urmărit cu maşina un şofer beat [VIDEO]

Un taximetrist a văzut, vineri, în zona Republica, un bărbat care urca cu forţa în maşină mai multe persoane, acesta apelând 112. Până la intervenţia poliţiştilor, taximetristul l-a urmărit pe bărbat, stabilindu-se apoi că şoferul băuse iar persoanele din maşină erau iubita şi copilul lui.

În noapte de joi spre vineri, puţin după miezul nopţii, un taximetrist din Capitală a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că a văzut în trafic, în zona Republica, un şofer care a urcat cu forţa mai multe persoane într-un autoturism. Apelul a fost preluat de poliţiştii de la Brigada Rutieră care au plecat în direcţia indicată, tinând legătura cu taximetristul care urmărea maşina.

„Dispeceratul Brigăzii Rutiere a ţinut permanent legătura cu acel conducător auto şi cu echipajele aflate în serviciu la acea oră şi, după aproximativ cinci minute, poliţiştii rutieri au reuşit depistarea autoturismului în trafic, pe Şoseaua Fundeni. Poliţiştii au blocat autoturismul, au identificat ocupanţii acestuia, iar în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0,91 ml/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoanele urcate cu forţa în autoturism erau concubina şi copilul conducătorului autoturismului”, se arată într-o informare remis de Brigada Rutieră agenţiei de presă MEDIAFAX.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, şoferul băut fiind condus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice.

„Brigada Poliţiei Rutiere mulţumeşte conducătorului auto pentru dovada de spirit civic de care a dat dovadă şi îi asigura pe toti participantii la trafic că vor acţiona cu promptitudine ori de câte ori vom primi sesizări cu privire la incălcările normelor rutiere sau de convieţuire socială, menite să pună în pericol vieţile cetăţenilor”, mai informează Brigada Rutieră.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide