Veşti excelente pentru cei care vor să intre în posesia permisului de conducere. De azi e totul mult mai uşor

Autor: Mediafax 20 oct. 2017 Știri auto
Veşti excelente pentru cei care vor să intre în posesia permisului de conducere. De azi e totul mult mai uşor

Ministerul Afacerilor Interne anunţă că, începând cu 1 noiembrie, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor va trimite permisele de conducere emise de Serviciile din Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov la domiciliul cetăţenilor, prin Poştă.

„Opţiunea este disponibilă deja la nivelul celorlalte judeţe ale ţării. Solicitanţii vor primi înscrisuri doveditoare înlocuitoare cu drept de circulaţie, permisele de conducere urmând a fi trimise la adresa menţionată în termen de două zile lucrătoare. Persoanele care nu doresc să primească documentul prin curier au opţiunea de a-l ridica personal. Măsura se va aplica şi în cazul candidaţilor declaraţi ”ADMIS” la proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere, fără a mai fi necesar ca aceştia să se deplaseze la sediul Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor”, transmite MAI.

În cazul în care livrarea nu poate fi realizară prin serviciul de curierat, permisul de conducere va putea fi ridicat ulterior de la sediul celor două servicii publice comunitare, din şoseaua Pipera, nr. 49, sect. 2, Mun. Bucureşti, mai spune MAI.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide