VIDEO: Aşa sună motorul V12 din noul Lamborghini Veneno

Autor: Iulian Dnistran 21 mart. 2013 Știri auto
VIDEO: Aşa sună motorul V12 din noul Lamborghini Veneno

Salonul Auto Geneva 2013 a fost scena pe care s-au lansat supermaşinile momentului. Printre ele s-a aflat şi creaţia extravagantă a italienilor de la Lamborghini – Veneno. O maşină care va fi construită în doar patru exemplare, dintre care unul rămâne la compania italiană, iar celelalte trei au fost vândute deja, fiecare pentru suma de trei milioane de euro.

Motorul care dă viaţă avionului de vânătoare pentru stradă e acelaşi V12 de 6,5 litri aspirat natural ca în Aventador, doar că inginerii au mai scos 50 CP din el, astfel că Veneno are parte de 750 CP.

Cum sună creatura din Sant’Agata Bolognese? Vedeţi în clipul video de mai jos, capturat de reprezentanţii canalului de YouTube SellerieCimes:

Lamborghini Veneno e bazat pe modelul Aventador şi va fi construit în patru exemplare. Primul, cel care a fost prezentat publicului de la Salonul Auto Geneva 2013, a fost vopsit în gri metalizat, cu dungi de culoare care reprezintă drapelul italian. Celelalte trei exemplare, care şi-au găsit deja proprietari, vor fi vopsite în nuanţe de verde, alb şi roşu.

Cum vi se pare?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide