VIDEO Borussia – Real, AZI in Champions League! Iată autocarele din care se dau jos Cristiano Ronaldo si Marco Reus!

Autor: Alexandru Banu 27 sept. 2016 Știri auto
VIDEO Borussia – Real, AZI in Champions League! Iată autocarele din care se dau jos Cristiano Ronaldo si Marco Reus!

 


Azi e meci enorm în Champions League. Borussia are treabă acasă cu Real Madrid. Şi numai pe Ronaldo dacă îl luam în calcul, avem un meci de 5 stele plus. Vedetele echipelor au maşini de milioane, de la cele premium până la variante sport de lux de la 500 de cai în sus. Însă atunci cînd se apar la stadion, se dau jos din celebrele autocare personalizate. Şoferii bat zeci de mii de km cu autocarele ca să-i ducă pe jucători câţiva km în seara meciului, de la hotel la stadion. Au pe ele siglele (originale) echipelor şi, culmea, nu au cruci.

Borussia are un autocar MAN, echipat cu tot ce trebuie şi neapărat cu imnul Champions League în difuzoare (minutul 05:40).

Real Madrid e poate o treaptă mai sus. Nu neapărat ca tehnologie şi dotări, ci estetic. Autocarul care-l duce pe Ronaldo la stadion e mereu colantat în funcţie de competiţia în care joacă Realul şi uneori chiar şi în funcţie de meci, dacă e foarte important. Autocarul celei mai mari echipe din istoria fotbalului este un Volvo carosat de Irizar (companie din Spania).

Înăuntru, autocarele sunt ambele pregătite la cel mai înalt nivel pentru fotbaliştii de miliarde. Au WC-uri, cafetiere, frigidere, scaune din piele, sistem de climatizare cu reglaj individual pentru toate cele 40 de locuri (plus sau minus două), la fel şi lumini. Peste tot sunt sigle serigrafiate sau gravate şi, desigur, sunt amintite trofeele echipelor în fiecare competiţie. Drum bun la stadion şi să câştige cel care are autocarul mai tare!

VIDEO AUTOCARUL REALULUI

 

VIDEO AUTOCARUL BORUSSIEI

 

 


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide