VIDEO: Nissan Juke-R, toate detaliile

Autor: Gabriel Grosoiu 18 nov. 2011 Știri auto

Japonezii de la Nissan au hotărât, în sfârşit, să facă publice toate detaliile legate de Nissan Juke-R. Crossoverul extrem, pe care l-am putut vedea până acum într-o serie întreagă de teasere şi imagini mai mult sau mai puţin relevante, nu mai are niciun secret. Astfel, conceptul realizat prin transplantarea platformei tehnice de la monstruosul GT-R este pregătit să impresioneze asistenţa la diferite evenimente organizate de Nissan.

Juke-R este realizat de Nissan, împreună cu partenerul tradiţional al japonezilor, atunci când vine vorba de racing, inginerii de la RML. Deşi este un show-car, cel mai nervos Juke din toate timpurile va fi perfect utilizabil şi va fi construit chiar în două versiuni, una cu volan pe partea dreaptă, iar cealaltă corespunzând preferinţelor continentalilor.

Exteriorul este primul semnal de alarmă, în legătură cu ce se află la interior, dar mai ales sub capotă, iar kitul exterior care cuprinde bare de protecţie noi şi un eleron dual este potenţat de negrul mat. Interiorul a primit volanul şi ecranul de pe bordul lui Nissan GT-R, un roll-cage cel puţin necesar, având în vedere noile solicitări, precum şi un set de scaune sport.

Cel mai important aspect al lui Juke-R rămâne, aşa cum era de aşteptat, motorul. V6, 3,8 litri şi 480 CP sunt cifrele suficiente pentru a înţelege amplitudinea proicetului realizat de firma niponă. Oficialii mărcii declară că maşinile vor intra în teste, începând cu sfârşitul acestei luni, după care li se va da frâu liber în lumea reală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide