VIDEO. 160 de ani de închisoare pentru o urmărire ca-n jocul GTA pe o şosea din SUA

Autor: Marius Vișan 18 dec. 2015 Știri auto
VIDEO. 160 de ani de închisoare pentru o urmărire ca-n jocul GTA pe o şosea din SUA

 

Ryan Stone, un american în vârstă de 28 de ani, probabil că nu s-a gândit niciodată că va ajunge ”vedetă” pentru cel mai palpitant furt de maşini difuzat live pe posturile de televiziune. Cursa lui nebună a început cu o maşină pe care a furat-o de la o benzinărie, iar când poliţiştii l-au încolţit, a fugit din maşină, s-a îndreptat spre alt automobil, l-a scos pe şofer cu forţa şi şi-a continuat cursa la volanul maşinii acestuia, informează Firsttoknow.com. Partea interesantă este că într-una din maşinile furate se afla un copil de patru ani. Din fericire, micuţul nu a suferit răni, dar şoferul a primit pentru această faptă o ”răsplată” pe măsură.

 

Citeşte şi Schimbări majore la poliţele RCA, propuse de ASF

Citeşte şi VIDEO. Cu ce „monstru” pleacă la război Marina Americană

Urmărirea ca-n filme s-a sfârşit într-o intersecţie, unde infractorul a pătruns pe roşu şi a fost lovit serios de alte maşini. Poliţiştii au prins bărbatul, după un efort de-a lungul a 100 de kilometri. Şoferul aventuriei a fost condamnat la 160 de ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru 18 de capete de acuzare. Procurorii spun că inculpatul va fi eligibil pentru eliberare condiţionată abia după 75 de ani.

Mai jos găsiţi transmisia live cu o parte din urmărire.

Citeşte şi VIDEO. Fifth Gear a testat maşina românească Ghe-O Rescue

Citeşte şi FOTO – Motivul pentru care cineva a plătit 400.000 de lire pentru un Land Rover Defender de 25.000

Citeşte şi VIDEO. Accident uimitor petrecut pe un drum dintre Botoşani şi Dorohoi

Citeşte şi VIDEO – FOTO. Cel mai bine vândut SUV din lume

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide