Volkswagen încetineşte producţia la Passat. Problema e la 20.000 de maşini

Autor: Marius Vișan 16 feb. 2017 Știri auto
Volkswagen încetineşte producţia la Passat. Problema e la 20.000 de maşini

Compania Volkswagen a fost nevoită să-şi reducă producţia de automobile Passat de la fabrica Emden din nordul Germaniei, timp de patru zile, începând de joi, din cauza lipsei de uşi pentru torpedouri, lipsă cauzată de un incendiu la unul dintre furnizorii săi, a declarat europe.autonews.com.

Firma Recitel a suferit un incendiu amplu acum câteva săptămâni la uzina din Most, Cehia, aşa că nu a fost în măsură să livreze un număr de componente folosite de VW şi alti producatori auto.

Potrivit raportului, VW a reuşit să se aprovizioneze de la un alt furnizor din China, dar este de aşteptat ca noua livrare să ajungă în câteva zile.

Ca urmare a acestei lipse, VW are acum problema de a găsi spaţiu de stocare pentru 20.000 de maşini noi Passat, care nu pot fi expediate până când nu li se montează componentele lipsă.

„Suntem în căutarea unui loc de parcare mare, în perimetrul a 100 de kilometri de fabrică,” a declarat purtătorul de cuvânt al VW.

VW Passat a fost cel mai bine vândut autovehicul de clasă medie în Europa. Până în noiembrie au înregistrat vânzări de 190.736 de unităţi, cu o scădere de 8 la sută faţă de anul precedent.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide