Volkswagen lansează Scirocco GTS

Autor: Laurenţiu Florescu 31 mai 2012 Știri auto

Volkswagen a adus la Auto Mobil International noul Scirocco GTS. Acest model vine la 30 de ani după ce primul GTS a ieşit de pe linia de producţie. Chiar dacă modelul original nu venea cu îmbunătăţiri din punct de vedere tehnic, acesta a avut un mare succes.

Noul model este echipat cu propulsorul turbo de 2,0 litri ce produce 210 CP la 5.300 RPM şi 280 Nm între 1.700 RPM şi 5.200 RPM. Producătorul german nu a efectuat modificări la nivel tehnic, concentrându-se mai mult pe design. Tema noului Scirocco GTS este inspirată de motorsportul anilor 80. Modelul din Wolfsburg se evidenţiază prin dungile clasice ce se întind de pe capotă până pe haion şi prin jantele retro „Thunder” de 18 inch.

Spoilerele, eleronul de pe haion şi difuzorul spate împrumutate de la Scirocco R întregesc tema sportivă a modelului german. La interior suntem întâmpinaţi de piele neagră cu accente roşii, dar şi de elemente clasice care ne aduc aminte de modelul original. Din păcate Volkswagen nu a anunţat preţul pentru Scirocco GTS.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide