Volkswagen le face corporatiştilor un cadou deosebit: Caddy Maxi Mini

Autor: Andrei Ştirbu 01 apr. 2015 Știri auto

„Acesta este furgonul perfect pentru birourile moderne. Să zicem că Kevin de la Contabilitate vrea să dea o fugă să-şi cumpere un sandwich pentru prânz, sau să-şi ridice cravata de la curăţătorie – Caddy Maxi Mini este vehiculul perfect. Clienţii nu cumpără spaţiu de care nu au nevoie.” declară Dr. Alvin A’laf, şeful departamentului de dezvoltare de produs de la Volkswagen Vehicule Comerciale UK. 

Având doar 2,4 metri lungime şi o rază de bracare de patru metri, Caddy Maxi Mini se dedică tuturor celor care doresc un mijloc de deplasare mai rapid decât bicicleta, mai confortabil decât transportul în comun şi mai ieftin decât smartul. Platformele modulare îşi dovedesc în continuare eficienţa, creând nişe fix pe nevoile clienului.

„Noi vedem Caddy Maxi Mini ca pe echivalentul ciocolăţelelor de la casele de marcat din supermarketuri”, a declarat Dr. A’laf. „Sperăm ca atunci când clienţii vor veni să cumpere unul dintre mult lăudatele furgonete full-size, să strecoare şi câte unul sau două Maxi Mini.” a adăugat acesta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide