Volkswagen opreşte comenzile unui model din cauza cererii foarte mari

Autor: Marius Vișan 07 mai 2018 Știri auto

Volkswagen a oprit comenzile pentru hatchback-ul hibrid Golf GTE, din cauza „unei cereri fără precedent”. 

Maşina, un hibrid plug-in echivalent cu Golf GTI, s-a dovedit a fi atât de populară, încât se pare că şi Volkswagen – cel mai mare producător de automobile din Europa – a fost depăşit de situaţie.

Un mesaj pe site-ul Volkswagen anunţă: „Datorită cererii fără precedent, care duce la timpi de livrare foarte mari, Golf GTE este în prezent închis pentru comenzi”.

Insideevs.com a contactat un oficial pentru clarificări în această privinţă, iar un purtător de cuvânt al Volkswagen UK a confirmat că popularitatea maşinii a făcut ca fabricile firmei germane să nu mai poată face faţă producţiei.

„Am încetat temporar să luăm comenzi pentru Golf GTE”, a spus purtătorul de cuvânt. „Am avut un număr mare de comenzi anul trecut şi în acest an, care a fost parţial determinată de campania de marketing Push the Button.”

În ciuda acestui fapt, Volkswagen oferă încă e-Golful electric, care are o autonomie de 186 de mile (300 de km), precum şi e-up! Noul Up GTI se dovedeşte, de asemenea, la fel de greu de obţinut din cauza cererii mari. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide