Volkswagen prezintă noul Krafter

Autor: Gabriel Grosoiu 25 oct. 2011 Știri auto

Noul Volkswagen Crafter a fost perfecţionat atât din punct de vedere tehnic, cât şi vizual. Maşina ridică ştacheta în segmentul autovehiculelor comerciale uşoare cu masă maximă autorizată între 3,5 şi 5,0 t, la un nou nivel, mai ecologic şi mai eficient din punctul de vedere al costurilor.

Îmbunătăţirile se datorează, în principal, noului motor TDI de 2.0 litri, care dispune de tehnologie Common Rail. Acesta înlocuieşte motorul TDI de 2,5 litri, care a fost utilizat la toate versiunile anterioare de Crafter cu cutie de viteze manuală cu şase trepte. Noile propulsoare cu patru cilindri sunt disponibile în patru variante de putere: 80 kW / 109 CP, 100 kW / 136 CP, 105 kW / 143 CP şi 120 kW / 163 CP.

Estetic vorbind, noul Crafter este caracterizat de un design restilizat cu discreţie. Cu geometria orizontală a grilei radiatorului şi calandrul compus dintr-un singur element, partea frontală adoptă actualul ADN de design al mărcii, care caracterizează şi modelele Caddy, Amarok şi T5. În habitaclul înnoit sunt prezente materiale calitative şi rezistente.

Crafter, acum îmbunătăţit în multe aspecte, continuă să ofere o mare varietate a versiunilor. În general, gama de modele cuprinde două clase de mase – 3,5 şi 5,0 t -, două versiuni de ampatament – mediu şi lung -, şi patru tipuri de bază de caroserie – Furgon, Kombi, Autoşasiu cu platformă şi Autoşasiu. Versiunea de pasageri, denumită Hanovra, dispune de o poziţie specială în gamă şi este capabilă să transporte până la 19 pasageri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide