Wreckfest e reîntoarcerea Flat Out pe care am aşteptat-o dintotdeauna [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 29 iul. 2015 Știri auto

Cei care au jucat primele două părţi din Flat Out probabil că vor fi entuziasmaţi de ceea ce vor vedea mai jos. Bugbear Entertainment – studioul responsabil pentru seria Flat Out – a anunţat un nou joc care urmează aceleaşi principii: întreceri cu maşini în care „atingerile” nu sunt penalizate, ci încurajate.

Mai mult de atât, Bugbear pare că i-a cooptat pe cei de la BeamNG pentru motorul fizic al jocului. Cu toate că Bugbear menţionează că motorul fizic ROMU este dezvoltat in-house, similitudinile sunt prea mari ca să nu vedem asocieri între ROMU şi BeamNG. În cazul în care nu ştiai cu ce se ocupă BeamNG, iată aici o mică demonstraţie:

Şi aşa arată „terenul de joacă” făcut de Bugbear (pe care poţi să-l comanzi gratis de aici), care îşi va păstra caracteristicile şi în jocul propriu-zis:

Jocul este în curs de dezvoltare, însă există versiuni early access – plăteşti mai puţin şi primeşti tot ce s-a făcut din joc până acum. Pe măsură ce jocul evoluează, primeşti updateuri şi, în final, jocul complet, fără să mai plăteşti nimic în plus. Pe de altă parte, în cazul nefericit în care proiectul eşuează, nu-ţi primeşti banii înapoi. OK, unde semnez?

Deocamdată jocul arată aşa, în cazul în care te întrebai:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide