Zeci de maşini de lux în Piaţa Revoluţiei, în cadrul Onelife Rally

Autor: Visan Marian 06 iul. 2018 Știri auto

Zeci de maşini de lux, de sute de mii de euro fiecare, au oprit joi seara în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, în faţa hotelului Hilton, în cadrul evenimentului Onelife Rally, defăşurat între Veneţia şi Mamaia.

Maşinile personale, de la firme renumite precum  Ferrari, Lamborghini Audi, Mercedes BMW, McLaren, Porsche şi Aston Martin, au sosit în Bucureşti, după ce au strabătut alte cinci oraşe din Europa, printre care şi Sibiu, timp de 6 zile.

Raliul a ales România pentru Transfăgărăşan, care a fost parcurs astăzi. Mâine, autovehiculele de lux vor ajunge în Piaţeta Cazino din Mamaia, aceasta fiind ultima destinaţie a turneului.

Printre cele 50 de maşini participante la raliu, aflat la cea de-a doua ediţie, se află şi două maşini Lamborghini deţinute şi conduse de români. În această seară va avea loc o petrecere la clubul Kayo.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide