Zlatan Ibrahimovic îşi ia ”La revedere” de la echipa naţională în noul film Volvo V90 | VIDEO

Autor: ProMotor 27 iun. 2016 Știri auto
Zlatan Ibrahimovic îşi ia ”La revedere” de la echipa naţională în noul film Volvo V90 | VIDEO

 


După 15 ani în care a reprezentat echipa naţională a Suediei, Zlatan Ibrahimović a mulţumit numărului mare de fani şi a dezvăluit că joacă ultimul său meci în echipamentul galben. Volvo Cars a vrut să speculeze acest moment şi a făcut un clip video în care cu întoarcerea lui Zlatan înapoi în Suedia, dar nu oricum cu la bordul Volvo V90. 

În film, Zlatan parcurge alături de familia sa drumul spre Suedia, rememorând urcuşurile şi coborâsurile carierei sale şi ajungând în locul în care a început totul, în cartierul Rosengard din Malmö.

”Realizarea acestui film a fost, desigur, emoţionantă, dar a venit timpul să renunţ la tricou şi să îl ofer următoarei generaţii. Pentru mine, totul este despre a privi înainte, nu înapoi. Începe o nouă călătorie, atât pentru mine, cât şi pentru Volvo”, a spus Zlatan Ibrahimović.

Citeşte aici o descriere detaliată de la lansarea în România a lui Volvo V90.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide