Cine sunt userii care au primit rucsacii Duster şi de ce i-au meritat

Autor: Oraan Mărculescu 25 iun. 2012 Opinii
Cine sunt userii care au primit rucsacii Duster şi de ce i-au meritat

Nu mică mi-a fost surpriza când m-am trezit duminica trecută cu aproape 100 de mailuri de la voi cu argumente în favoarea Daciei Duster, cei mai mulţi fiind oameni care nu aveau maşina şi nici nu luaseră contactul cu ea. Aşa încât am rămas destul de impresionat de atracţia pe care o exercită Duster-ul.

Sincer, mi-a luat ceva timp până am selectat 20 de mailuri „finaliste”, după care mi-a fost extrem de greu să decid care sunt cele mai interesante trei opinii. Dar până la urmă iată mai jos care sunt cei trei useri care am considerat că merită să primească rucsacii Duster, precum şi părerile lor.

Paul Rusu

Ce imi place mie la Duster, sau mai bine zis care sunt punctele sale forte dupa parerea mea, se poate sintetiza foarte simplu printr-o paralela intre 3 dimensiuni la care ne raportam cu totii in viata:
– pentru mine ca individ: se pliaza perfect pe actualele mele cerinte (de tanar aventurier) de la un autoturism – offroader decent (atat ca performante, cat mai ales ca pret) – motive pentru care chiar intentionez sa achizitionez unul pana la sfarsitul anului;
– pentru mine ca roman: avand in vedere costul achizitiei mai mult decat avantajos (tinand cont de categoria autoturismului), dar fara a face rabat (excesiv) la calitate, este primul 4×4 veritabil accesibil unui popor cu al doilea cel mai scazut nivel al salariului mediu din Uniunea Europeana;
– pentru mine ca locuitor al Romaniei: plusul de prestigiu adus tarii, precum si gradul in care a impulsionat exporturile.

Alexandra Laibăr

La Dacia Duster imi place atitudinea. Degeaba ai un automobil construit perfect si ticsit cu tehnologii daca el nu iti transmite nimic, daca pentru tine nu face ceva special si mai are si-un pret pe masura.
Atitudine de stranepot occidental al batranei Dacia 1100 de care ne leaga atatea amintiri, stranepot razvratit care nu a uitat insa de unde a plecat si a pastrat, pe langa probabil cel mai bun design al unei Dacii de pana acum, sufletul marcii (adica tine la „tavaleala”) la un pret incredibil, fiind dorit si accesibil in defavoarea multor altor marci straine.
Duster e definitia atitudinii: sa dai de pamant cu toti de unde si cand nimeni nu se asteapta si sa fii atat de scandalos de bun incat sa ajungi subiect al conspiratiilor mondiale.
Trafic usor! 🙂

Marius Lapugean

Ce imi place la Duster? Simplu, „onestitatea”. La fel ca si Loganul, este o masina „onesta” in sensul ca nu iti promite marea cu sarea dar ceea ce spune ca face chiar face la un nivel neasteptat de bun. O masina pe care te poti baza.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide