Întâlnirea Dusteriştilor de la Horezu şi trei rucsaci Duster pentru voi!

Autor: Oraan Mărculescu 21 iun. 2012 Opinii

Intalnirea Dusteristilor de la Horezu, 2012 de pe tare.ro

În weekendul 15-17 iunie, câţiva dintre cei de pe forumduster.ro s-au adunat la Horezu, pentru o întâlnire de vară, a treia ediţie a aşa-numitei „Întâlniri Naţionale a Dusteriştilor”. După ce ProMotor a fost prezent la întâlnirea Dusteriştilor din iarnă, de la Moroieni, am vrut să vedem cum se distrează fanii Duster şi vara.

Intalnirea Dusteristilor din vara lui 2012 a avut loc la Horezu, in Muntii Capatani

Din întâmplare, în acelaşi weekend a avut loc şi marele Picnic Dacia din Franţa, unde au participat peste 2.000 de maşini şi 12.000 de oameni – evident, mult mai mult decât cele 16 Dustere de la Horezu. Dacă francezii au avut ocazia să vadă în avanpremieră mondială noua Dacia Dokker, ei bine, noi am avut ocazia în România să vedem plaiuri noi, în Munţii Căpăţâni.

Practic, am avut parte de un weekend relaxant, în care m-am simţit mai mult fan Duster decât jurnalist, deoarece organizatorii (îl salut şi pe această cale pe înflăcăratul Narcis) ne-au pregătit un weekend aşa cum ai vrea să ţi-l petrecu cu familia şi cu o Dacia Duster: o primă zi antrenantă prin concursul amuzant şi o a doua zi în care am cunoscut mai îndeaproape chiar Duster-ul care participă în Campionatul Naţional de Offroad.

Concursul de orientare a fost, de fapt, un pretext foarte bun pentru a străbate nişte zeci de kilometri prin peisaje montane la cote de circa 2.000 de metri, în Munţii Căpăţâni, pe cărări pe care mulţi dintre cei de acolo, inclusiv eu, nu le-am mai bătut niciodată. Cu această ocazie mi-am dat seama încă o dată că România e o ţară extrem de frumoasă şi oferă multe oportunităţi de a face turism sănătos (vezi aici imagini din excursie).

Vedeta Intalnirii Duseristilor: una dintre masinile care participa la Campionatul National de Offroad

Dar am realizat şi că Duster e un SUV excelent pentru a pleca în aventuri serioase, aminitindu-mi încă o dată că are calităţi de căţărător şi de all-rounder foarte apropiate de ale offroaderelor veritabile. Lucru accentuat de una dintre maşinile de concurs Dacia Duster, care a preferat să „rateze” etapa de offroad de la Târgu Mureş pentru ca fanii Duster să o poată cunoaşte mai bine.

De altfel, duminică organizatorii ne-au pregătit o scurtă probă de trial relativ uşor, în care cei interesaţi să conducă maşina de concurs şi să înţeleagă puţin din ceea ce este capabil un Duster preparat, un lucru pe care îl recomand oricui vrea un SUV accesibil, dar capabil (vezi aici mai multe imagini cu Dusterul de concurs).

Şi, pentru ca să înţeleagă toată lumea cam ce a însemnat pentru mine experienţa alături de Clubul Dusteriştilor la Horezu, m-am gândit să le ofer celor mai convingători trei useri câte un rucsac Duster umplut cu obiecte care caracterizează foarte bine maşina.

Da un mail la oraan.marculescu@promotor.ro si rucsacul Duster poate fi al tau! Vezi mai jos detaliile

Iar cele mai interesante răspunsuri la întrebarea „CE VĂ PLACE LA DUSTER” le puteţi vedea AICI.

oraan.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide