Bentley Azure T

Autor: Silviu Draganescu 14 nov. 2008 Prezentări

Interior foarte luxosUltimul membru din familia Bentley este Azure T, o versiunea mai puternică şi mai exclusivistă a modelului Azure. Iar T-ul vine de la Twin. Sau Turbocharged. Depinde de preferinţele fiecăruia. Un lucru este cert: avem o putere maximă de 500 Nm şi un cuplu de 1000Nm. Semnificativ mai bine decât versiunea de bază de "doar" 450 CP şi 875 Nm.

Şi chiar dacă vorbim de un model ce cântăreşte aproape cât două modele din clasa compactă, mai exact 2695 de kilograme, acceleraţia de la 0 la 100 km/h se realizează în doar 5,5 secunde în timp ce viteza maximă este de 288 de km/h. Interesante sunt emisiile de CO2. Atenţie! Nu vedeţi des asemenea cifre: 465 de grade de CO2 pe fiecare km. De vreo 4 ori mai mult comparativ cu un model mic diesel. Asta pentru că avem un consum de 28,8 litri în oraş şi 14,1 litri în afară.

În ceea ce priveşte exteriorul nobilului englez, regăsim încălţari cu jante de 20 de inch şi 5 spiţe, o nou grilă şi noi guri de aerisire. De interior nu mai vorbim, luxul este la el acasă. Să vedem acum dacă vor exista cumpărători.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide