BMW M135i – imagini şi informaţii oficiale

Autor: Andrei Nan 06 iul. 2012 Prezentări

Constructorul german BMW a prezentat varianta în trei uşi a modelului compact Seria 1, destinată clientelei tinere care doreşte o maşină dinamică cu un look sportiv, dar şi elegant în acelaşi timp. Momentul culminant a fost lansarea sportivului M135i, cel mai puternic model Seria 1.

Încă de la prima vedere observăm modificări stilistice care îi conferă modelului german un plus de sportivitate şi agresivitate. Kit-ul aerodinamic este format din spoilere faţă şi spate redesenate cu un look mai agresiv şi sportiv, ce se încadrează perfect în linia de design a modelelor M. Jantele specifice diviziei sport M întregesc tema sportivă aleasă de constructorul german.

Modificările exterioare dau un plus de agresivitate şi sportivitate

„La piece de resistance” a modelului M135i se află sub capotă. Propulsorul Twin Power Turbo în şase cilindri de 3,0 litri produce 320 CP la 5.800 RPM şi un cuplu motor de 450 Nm între 1.300 şi 4.500 RPM. BMW M135i poate ajunge de la 0 la 100 km/h în 5,1 secunde pentru varianta cu transmisie manuală şi 4,9 secunde pentru modelul dotat cu transmisia autmoată în opt rapoarte. Consumul de carburant este de asemenea mai mic pentru modelul cu transmisie automată, acesta având nevoie de numai 7,5 litri de carburant pentru a parcurge 100 km, în timp ce varianta dotată cu cutia de viteze manuală are nevoie de opt litri. Motorizarea Twin Power Turbo este disponibilă şi pe varianta în cinci uşi a modelului Seria 1.

Motorul Twin Power Turbo de 3,0 litri produce 320 CP şi 450 Nm

BMW Seria 1 în trei uşi va avea lansarea oficială în România în luna septembrie a acestui an şi va avea preţul de pornire de 18.250 euro pentru modelul 114i.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide