BMW M3 Edition Models

Autor: Cosmin Iordache 01 iun. 2009 Prezentări

BMW M3 a intrat într-un con de umbră mefiatic, prin urmare se cere readucerea în atenţia publicului cu o ediţie specială. Astfel a apărut BMW M3 Edition Models, o versiune cu ceva modificări estetice, dar cu prea puţine modificări mecanice. De fapt, singura intervenţie tehnologică este realizată la suspensie, aceasta fiind coborâtă cu 10 milimetri. Reducerea gărzii la sol vine însă şi cu introducerea a 3 seturi de jante noi pe 19 inchi, contribuind astfel şi la estetica acestei versiuni introduse la doar 2 ani de la debutul actualei generaţii.

Disponibil doar în 4 culori: Alpine White, Black, Dakar Yellow, şi Monte Carlo Blue acest model va avea interiorul asortat din fabrică la interior. De asemenea, pachetul crom este inclus în dotarea standard, conturul grilei şi finalele eşapamentului fiind finisate cu o tentă fumurie de crom. Cei avizi de mai multă putere însă vor trebui să se mulţumească cu cei 420 CP oferiţi de setarea standard a propulsorului V8,

Acest model va apărea pe piaţă în luna Iulie, dar va fi produs doar timp de 6 luni, deci va avea un aer puţin exclusivist.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide