Bugatti Bordeaux – al doilea teaser

Autor: Cosmin Iordache 30 iul. 2009 Prezentări

UPDATE :

Pe formul carspyshots.net a fost postată această poză teaser, presupunându-se că va prefigura viitorul Bugatti Bordeaux. La prima vedere am putea crede că este vorba de un teaser, însă dacă analizăm mai bine, vom observa că proporţiile nu prea se păstrează între cele două tesere şi că acest model este un concept destul de radical (vezi linia geamurilor), unul care nu prefaţează un model în viitorul apropiat. Ori Bugatti Bordeaux se presupune că va debuta în viitorul apropiat. Voi ce credeţi, este sau nu un teaser veritabil?

 

Iniţial noul model Bugatti a fost demascat de o invitaţie pe care se află o poză obscură cu acest viitor model. Acum responsabilii de comunicare dau drumul la un teaser oficial, prefaţând acest super sedan. După cum se poate observa stopurile au formă de potcoava şi se mai observa o fascie luminoasă perpendiculară pe lunetă. Un alt detaliu interesant care se întrăzăreşte este reprezentat de cele 8 semicercuri care par evacuări.

Un sedan cu două formaţiuni quadruple pe post de evacuări sună cât se poate de scandalos, lucru care ne stârneşte la maxim curiozitatea. Nu se ştie încă sigur că acest model va debuta la Frankfurt, cert este că invitaţia care a demascat acest secret făcea referire la o petrecere care se desfăşoară exact în timpul Salonului de la Frankfurt, deci este posibil ca acest nou model să îşi facă debutul exact în acea perioadă

Neconfirmate rămân şi detaliile tehnice, dar ne aşteptăm ca motorul lui Veyron să fie folosit şi pentru acest model, iar siteurile internaţionale speculează că Bordeaux va împărţi aceeaşi platformă cu urmaşul lui Bentley Arnage, urmând să fie un sedan cu patru locuri, dar cu alură de limuzină şi performanţe de hipercar.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide