Citroën DS3 Cabrio, imagini şi informaţii! GALERIE FOTO

Autor: Adrian Mihălţianu 17 sept. 2012 Prezentări

Dacă Citroen DS3 a vândut deja mult peste aşteptări (180.000 de exemplare în doi ani), DS3 Cabrio vine la Salonul Auto de la Paris 2012 să prindă puţin din publicul care vrea musai să-şi decoperteze maşina când e soare afară.

Cei de la Citroën nu s-au chinuit prea mult în privinţa soluţiilor tehnice, alegând să utilizeze un soft top, cu materialul textil în trei variante: negru, albastru Infini şi DS Monogramme.

Citroen DS3 Cabrio

Avantajele sunt simple: plafonul se poate retracta electronic în 16 secunde până la viteze de 120 de km/h, spaţiul interior nu este redus din cauza rabatării acestuia, iar portbagajul oferit (245 litri) este cel mai mare din segmentul cabrioletelor mici.

Apropo, portbagajul are un sistem de deschidere original (translaţie circulară), care permite şoferilor să deschidă complet portbagajul indiferent de spaţiul din spate (spre exemplu, parcarea lângă un perete).

Lung de 3.95 metri, lat de 1.71 metri şi înalt de 1.46 metri, DS3 Cabrio păstrează toate elementele de design ale lui DS3, inclusiv multiplele personalizări oferite de francezi. Se adaugă stopuri 3D cu LED şi un mâner finisat în crom pe portbagaj.

Citroen DS3 Cabrio, pavilion

Principala atracţie a modelului este reprezentată de posibilităţile aproape infinite de personalizare. Proprietarii modelului DS3 Cabrio pot personaliza plafonul, caroseria, oglinzile retrovizoare şi roţile, în sute de combinaţii. Gama de teme pentru plafon este generoasă: poţi alege între Urban Tribe, Onde, Perle, Zèbre, Map, Plane, Co Design, Flavio, Flower şi Graphic Art. Pentru DS3 Cabrio, plafonul retractabil devine aşadar un punct important de personalizare. Dar poţi alege culori şi teme şi pentru celelalte elemente exterioare.

Citroen DS3, Stopuri 3D

De asemenea, bordul, fantele de aer şi mânerul schimbătorului de viteze pot fi în culoarea soft topului sau a caroseriei, la alegere între şase variante: gri, negru Brillant, alb, Carbotech, albastru Infini şi gri Moondust.
În fine, DS3 Cabrio păstrează aceeaşi gamă de motorizări prezentă şi pentru Citroën DS3, astfel încât performanţele dinamice sunt similare – bune şi foarte bune.

Rămâne să vedem maşinuţa pe străzile din România începând cu primăvara lui 2013 şi să visăm deja la următoarea vară.

Cum vi se pare acest cabriolet?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide