Ford Transit la Craiova din 2010?

Autor: Gandul.info 12 aug. 2008 Prezentări
Ford Transit la Craiova din 2010?

Singurul vehicul pe care îl produce uzina din Southampton este cel comercial, Transit, pentru care Ford a lansat recent o competiţie internă între fabricile din Europa. Ofertele acestora vor fi evaluate în septembrie, a declarat un purtător de cuvânt al Ford, adăugând că nu a fost luată nici o decizie privitor la viitorul fabricii din Marea Britanie.

Potrivit presei britanice, care citează un document intern al directorului Ford Southampton, Martin Chapman, grupul american a ajuns la concluzia că nivelul actual al producţiei la fabrica britanică poate fi menţinut doar cu mare dificultate, pe fondul “unui cumul de factori economici şi operaţionali”. Unitatea de poducţie a Ford din Southampton este ultima din Marea Britanie şi produce circa 80.000 de vehicule pe an, având 1.100 de angajaţi. Mai multe detalii puteţi citi aici.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide