Jaguar XKR-S premieră la Geneva 2008

Autor: Alexandru Banu 20 iun. 2008 Prezentări

Jaguar XKR-S premieră la Geneva 2008Jaguar XKR-S preia toate caracteristicile sportivului XKR, dar prin cura de slăbire şi tonifierea trenului de rulare amplifică senzaţiile oferite. Principalele modificări constau în revizuirea suspensiilor, un nou roll bar şi recalibrarea sistemului responsabil cu supervizarea suspensiei, denumit parcă sugestiv CATS, sau Computer Active Technology Suspension.

Puterea blocului V8 de 4,2 litri se menţine la aceeaşi parametri, 420 de cai putere şi 560 Nm cuplu, dar prin resoftarea sistemului de monitorizare a motorului, viteza maximă este acum de 280 de kilometrii pe oră. Acul vitezometrului va atinge 100 km/h, cu plecare de pe loc, în 5,2 secunde.

Noutăţile vizuale constau în redesenarea bărilor şi a pragurilor, plus jante Vortex de 20 de inchi. În afară de aspectul dinamic, jantele lasă să se întrevadă noile discuri de frână de 400 mm şi etrierii aferenţi, de culoare roşie.

Pe lângă performanţelor îmbunătăţite, Jaguar XKR-S menţine nivelul luxului la cote înalte. Lista de dotări stipulează finisaje din piele, elemente ale bordului de culoare piano black şi instrumentar de bord revizuit pentru a reda fidel noua viteză de care modelul este capabil. Desfătarea fonică este asigurată de sistemul Jaguar Premium Audio, dar se poate opta şi pentru un exclusivist sistem Bowler & Wilkins.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide