Jiangling Landwind X6 – gama 2009

Autor: Oraan Mărculescu 31 mart. 2009 Prezentări

Frontera, pardon, LandwindDespre maşinile de teren Landwind, europenii ştiu în primul rând că sunt o reeditare a cunoscutului Opel Frontera şi, în al doilea rând, că sunt praf la securitatea pasagerilor – maşinile fiind făcute aproape praf, la propriu, la crash-testele de pe bătrânul continent.

Nu-i nimic, Landwind revine în forţă cu modelul 2009. Noi am spune că nici măcar un facelift nu este, dar să recunoaştem că, totuşi, există destule modificări pentru a ne păcăli că nu avem în faţă un Opel Frontera de acum peste 20 de ani…

Interiorul revizuit completDacă exteriorul maşinii nu se poate spune că are nimic original, interiorul, surprinzător, arată foarte modern. Designul planşei de bord a fost redesenat în întregime, luându-se în considerare şi criticile referitoare la siguranţa pasagerilor. Calitatea este mult mai bună, iar sistemele audio şi de climatizare modificate complet.

Motorizările, însă, rămân aceleaşi şi aşteptăm, fără prea mare curiozitate, rezultatele la testele de coliziune. Preţurile, în schimb, se anunţă destul de interesante, mai ales pentru această perioadă de criză, când chilipirurile au cel mai mult de câştigat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide