Kia Cee’d Facelift

Autor: Cosmin Iordache 17 iul. 2009 Prezentări

29.06.2009: UPDATE FOTO

Iată că primele poze cu interiorul faceliftului Kia Ceed au apărut pe site-ul Kia-World. Noul model va aduce cu el şi câteva noutăţi în materie de motorizări, fiind aşteptat un 1,6 turbo de 170 CP, un 2.0 turbo de 205 CP şi un 2,2 diesel de 200 CP.

02.06.2009: Actuala Kia Cee’d a ajuns la jumătatea ciclului de viaţă şi va primi un facelift. Din primele informaţii se pare că acesta nu va fi foarte pronunţat, dar va fi îndeajuns de evident. Elementele redesenate vor fi grila – cu un design ce va replica litera H – spoilerele cu prize de aer mai mari, blocurile optice şi proiectoarele.

De asemenea, partea posterioară va beneficia de lămpi schiţate într-o manieră mai modernă şi un spoiler puţin corectat. Noi seturi de jante vor fi introduse şi oglinzile retrovizoare vor căpăta o formă mai aerodinamică, din câte ne dăm seama privind pozele apărute pe comunitatea Ceedonline.info

Volanul este si el nouDeocamdată, nu se ştie însă cât va merge Kia cu faceliftul interior al modelului Cee’d, dar este foarte posibil ca habitaclul să primească materiale mai bune. Faceliftul va cuprinde atât modelul în 5 uşi, cât şi versiunea sportivă Kia Procee’d. În privinţa upgrade-urilor mecanice nu vă putem împărtăşi pentru moment prea multe noutăţi, dar ne aşteptăm la introducerea unor noi motorizări.

Acest model îşi va face apariţia la Salonul de la Frankfurt din acest an, iar debutul pe şosele europene se va consemna spre sfârşitul anului în curs.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI SPION CU KIA CEE’D FACELIFT

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide