Kia Sorento – teaser oficial

Autor: Andrei Nan 03 apr. 2009 Prezentări

03.04.2009 – UPDATE VIDEO

Avem primul clip cu noul Kia Sorento, unul publicitar.

0Kia Sorento - spate2.04.2009 – UPDATE FOTO şi INFO

Kia Sorento a fost lansat oficial la Salonul de la Seoul. Cu această ocazie vă prezentăm pozele oficiale, inclusiv primele poze din interior. La acest model şi-a adus contriubţia designerul Peter Schreyer, fost la Audi. Aşa cum am mai spus, cinci motoare vor fi disponibile, în funcţie de piaţa pe care va fi oferit. De asemenea, două tipuri de tracţiune faţă, sau integrală vor fi oferite, dovedind astfel că noul Sorrento nu va fi un off-roader veritabil.

16.03.2009 – UPDATE FOTO

Vă prezentăm primele poze reale cu viitorul SUV de clasă mare, de la lansarea oficială.

10.03.2009: UPDATE FOTO

KIA Sorento - premiera coreanaNoua generaţie a SUV-ului KIA Sorento a fost lansată, oficial, în Coreea, înaintea inaugurării mondiale care va avea loc la Salonul Auto Seoul 2009, în aprilie. Pentru început, câteva imagini din prezentarea oficială.

Deocamdată vorbim de modelul cu specificaţii pentru Asia, urmând ca, începând cu jumătatea anului, a doua generaţia KIA Sorento să ajungă şi în America sau Europa.

Sorento are 4,7 m lungimeDintre motorizările oferite în Coreea se remarcă turbodieselul de origine Hyundai, de 2,2 litri şi 200 CP, care se laudă cu un consum mediu de numai 7,1 litri/100 km (în condiţiile echipării cu o cutie de viteze automată). Vor mai urma: un 4 cilindri pe benzină, de 2,4 ltri, un V6, precum şi un motor alimentat cu gaz petrolifer lichefiat.

Ca dimensiuni, KIA Sorento este un SUV mediu, având o lungime de 4.685 mm (cu 10 cm mai mult), în timp ce înălţimea este acum de 1.710 mm (cu 1,5 cm mai puţin ca înainte). Este de aşteptat ca noul Sorento să ofere şi o versiune cu 7 locuri.

09.03.2009: UPDATE FOTO

Pe Kia World au apărut primele poze care înfăţişează noul Kia Sorento. De asemenea, mai aflăm că SUV-ul coreean va fi propulsat de un motor de 2 litri diesel ce dezvoltă 200 CP. Vârful de gamă va fi un propulsor de 3.8 litri V6 ce dezvoltă 260 CP. Amatorii de chilipiruri vor beneficia şi de o motorizare GPL, de 2.7 litri.

25.02.2009: UPATE FOTO

Schite foarte atragatoareUrmătoarea generaţie KIA Sorento ni se dezvăluie sub forma unor schiţe, urmând a prelua imaginea de marcă nouă, arborată şi de conceptul KIA YN MPV, de la Geneva 2009. Din păcate, Sorento nu va face figuraţie la salonul elveţian, fiind păstrat pentru Seoul 2009, o lună mai târziu.

18.02.2009:

Teaser - mai dinamica, mai SUVKia Sorento se află de foarte mult timp pe piaţă, adică din 2003 şi, în ciuda celor două facelifturi din 2007 şi 2009, multe nu s-au prea schimbat la nivelul acestui model. Viitorul va aduce însă o nouă generaţie Sorento, care va fi expusă la Salonul Auto de la Seoul în viitor. Schimbarea nu va fi însă doar una la nivel estetic, ci şi destul de profundă tehnologic.

Astfel structura modelului va fi modificată, Kia Sorento prezentându-se mai domestic, adică în locul şasiului separat se va apela la o configuraţie monococă, asigurând un confort sporit, dar capacităţi în teren accidentat reduse. De asemenea, acest model va fi mai plăcut de condus şi mai adaptat vieţii urbane.

Noi motoare diesel vor fi disponibile, iar cele pe benzină vor fi remaniate. Cel mai tentant propulsor va fi un econcomic diesel de 2.2 litri ce dezvoltă 200 CP. Acesta va fi disponibil cu o cutie automată cu 6 rapoarte.

Prezentarea va fi făcută pe data de 3 aprilie în cadrul Salonului Auto din capitala Coreei de Sud.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide