Maserati GranTurismo S Automatic la Geneva 2009

Autor: Silviu Draganescu 19 mai 2009 Prezentări

19.05.2009: UPDATE INFO

Superdotari pentru acest GranturismoPreţul de pornire al noii versiuni Maserati Granturismo S Automatic este de 103.550 euro fără TVA (123.165 euro cu TVA), lista de echipamente standard fiind specifică domeniului coupe-urilor de lux.

Însă Maserati oferă şi o colecţie largă de dotări opţionale exclusiviste, atât pentru interiorul, cât şi pentru exteriorul maşinii.

VEZI AICI DOTĂRILE OPŢIONALE PENTRU MASERATI GRANTURISMO S AUTOMATIC

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

06.03.2009: UPDATE VIDEO

VEZI GALERIA VIDEO

Fara kick down in mod manualMaserati GT era dotat şi până acum cu transmisie automată. Versiunea de 4,2 litri avea aşa ceva, iar cea de 4,7 litri era cuplată la una robotizată. Acum însă, noua cutie de viteze ZF cu şase trepte se montează pe propulsor V8 de 4,7 litri şi 440 CP la 7000 rpm. O particularitate a noii transmisii este şi eliminarea kick-down-ului în modul manual, şoferul putându-se bucura de un control total.

Printre alte noutăţi pe noul model amintim de suspensia Skyhook, ce ajustează permanent amortizoarele pentru un confort total, lucru la care contribuie şi jantele de 20 de inch cu designul tipic de trident. La capitolul divertisment, putem aminti de Maserati Multi Media System, o interfaţă iPod şi un sistem hands-free Bluetooth.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide