Nissan Note – imagini şi detalii oficiale

Autor: Laurenţiu Florescu 17 iul. 2012 Prezentări

Nu ştim de unde s-au inspirat cei de la Nissan pentru denumirea noii linii de design, dar putem spune că noul Note vine cu un look proaspăt mult mai pe gustul europenilor. Nissan Note nu a fost niciodată un „frumuşel”, dar noua generaţie are un design competitiv cu al concurenţei.

Modelul nipon nu se remarcă prin aspect, ci prin dotările pe care le aduce. Noul Note vine cu sistemul Around View Monitor, care era până acum disponibil numai pe modelele Infiniti, precum şi cu alte echipamente destinate odinioară segmentului premium, după spusele constructorului.

Din punct de vedere al motorizărilor, Nissan a anunţat până acum un singur propulsor cu trei cilindri, care produce 95 CP şi 145 Nm. Consumul declarat pentru acest motor este de numai patru litri la 100 km, fiind după declaraţiile producătorului japonez cel mai bun din această clasă.

Pentru moment, Nissan Note este disponibil doar în Japonia, urmând ca din septembrie să intre pe piaţa americană, iar în decursul anului 2013 să ajungă şi în Europa.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide