Noul Toyota Auris Hybrid Black Edition, disponibil şi în România

Autor: Marius Vișan 01 aug. 2017 Prezentări
Noul Toyota Auris Hybrid Black Edition, disponibil şi în România

Toyota România lansează noua Toyota Auris Hybrid Black Edition, o maşină dotată cu tehnologie modernă şi siguranţă activă, fiabilă şi cu un consum redus.

Automobilul este prevăzut atât cu un motor electric, cât şi cu unul pe benzină, şi trece instant de la propulsia electrică la cea termică, fiind un partener de încredere, care ajută la păstrarea echilibrului şi la adoptarea unui ritm de viaţă dinamic.

Datorită echipărilor sale, care completează cu succes culoarea caracteristică acestei ediţii – plafon şi oglinzi în culoare neagră, jante din aliaj 17” cu design dinamic, spoiler negru şi antenă neagră în formă de aripioară de rechin, grilă frontală neagră, scaune sport cu tapiţerie Alcantara sau geamuri fumurii, noua Toyota Auris Hybrid Black Edition poate deveni rapid un accesoriu preferat.

Maşina vine cu Toyota Safety Sense, care include 4 tehnologii active inovatoare, cu scopul de a reduce accidentele şi de a oferi un mediu confortabil şi sigur de condus:

• Sistemul Pre-coliziune: este prevăzut cu o cameră video şi senzori-laser, care monitorizează maşinile din faţă, pentru a evita coliziunile. În cazul posibilităţii producerii unui accident, sistemul anunţă prin semnale audio/video, activând, în acelaşi timp, asistenţa de frânare.
• Alerta Depăşire Bandă. Pentru că foloseşte o cameră video, această tehnologie anunţă, tot prin semnale audio şi video, dacă banda a fost depăşită fără a semnaliza în prealabil, ajutând, astfel, şoferul să menţină corect poziţia maşinii.
• Asistenţă rutieră. Monitorizează semnele de circulaţie de pe şosea, afişând, pe display-ul TFT, informaţii utile precum limita de viteză sau alte restricţii şi anunţă audio/video dacă nu au fost respectate indicatoarele de către şoferul autoturismului.
• Fază lungă automată. Conceput să optimizeze vizibilitatea în timpul nopţii, sistemul detectează automat luminile maşinilor din sens opus, urmărind simultan iluminarea stradală, în timp ce trecerea de la fază lungă la fază scurtă sau invers se face automat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide