Rolls-Royce Ghost Series II – facelift pentru cea mai mică limuzină Rolls-Royce

Autor: Iulian Dnistran 05 mart. 2014 Prezentări

Rolls-Royce Ghost, mezinul gamei de limuzine a producătorului de lux din Goodwood, a fost împrospătat cu ocazia Salonului Auto Geneva 2014 şi a primit un nou nume: Rolls-Royce Ghost Series II.

În realitate, limuzina bazată pe BMW Seria 7 a fost restilizată uşor la exterior şi a primit o serie de îmbunătăţiri la tehnologiile folosite de pasageri.

Design curat, simplu, impozant

Mai exact, farurile au fost redesenate, iar lista de dotări va include, de acum înainte, scaune electrice spate cu funcţia „lounge” (care permite mişcarea fotoliilor către interior, astfel încât cei din spate să aibă parte de o atmosferă mai prietenoasă), un sistem îmbunătăţit de recunoaştere a comenzilor vocale şi un joystick din cristal pentru controlarea funcţiilor sistemului infotainment. Motivul pentru care englezii au ales să nu monteze un ecran tactil este unul destul de simplu: ar exista amprente neestetice.

Luxul britanic se întâlneşte cu tehnologia germană

Alte noutăţi includ cutia de viteze automată cu opt trepte montată şi pe Wraith, care se foloseşte de informaţii furnizate prin satelit pentru a selecta treapta de viteză potrivită în funcţie de traseul ales, în vreme ce propulsorul V12 de 570 CP rămâne neschimbat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide