Seat Ibiza FR

Autor: Cosmin Iordache 08 mai 2009 Prezentări

Despre Seat Ibiza SportCoupe am spus că arată sportiv dar îi lipseşte ingredientul care să o ridice la gradul de hot hatch. Iată că Seat are un răspuns şi la exigenţele celor în căutarea adrenalinei şi ne serveşte azi un aperitiv de sportivitate sub forma Seat Ibiza FR. Felul şi mai gustos Cupra a fost lansat, dar despre asta am vorbit la momentul oportun.

Revenind la acest model intermediar ca performanţe, Ibiza FR are nişte detalii cât se poate de interesante. Puterea va proveni din propulsorul 1.4 TSI şi se va cuantifica în 150 CP. Aceşti cai vor fi gestionaţi prin intermediul cutiei DSG cu padele pe volan, caracteristică sigur pe placul celor care se visează piloţi.  Pentru a simula şi mai bine comportamentul sportiv, acest model va avea un sistem XDS care, împreună cu sistemul ESP, se comportă ca un diferenţial, blocând roata care pierde aderenţă.

Din punct de vedere estetic, Seat Ibiza FR vine cu spoilere noi cu grile de timp fagure, jante pe 17 inchi şi evacuare dublă cromată. În interior se poate observa un nou volan cu baza inferioară aplatizată şi sigla FR tronând semeţ în centru. Acest model împreună cu faceliftul de la Seat Leon Cupra vor putea fi admirate la Salonul de la Barcelona, desfăşurat pe 6 şi 7 Mai.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide