Trident Inceni se recomandă ca cel mai rapid supercar diesel

Autor: Oraan Mărculescu 02 mai 2014 Prezentări

Primele planuri Trident în vederea dezvoltării unui supercar diesel au apărut în 2006, iar conceptul Inceni a fost prezentat câţiva ani mai târziu la Londra. Dar asta nu e tot, pentru că modelul de serie e gata să debuteze oficial.

Pentru propulsie, Inceni se foloseşte de un V8 turbodiesel de 6,6 litri care livrează 395 CP şi un cuplu maxim uriaş, de 949 Nm. Totul este gestionat cu ajutorul unei transmisii automate cu şase rapoarte, iar la capitolul performanţe, Inceni se laudă cu o accelerare de la 0 la 100 km/h realizabilă în 3,7 secunde şi o viteză maximă de 306 km/h.

Puteţi avea propriul supercar diesel Trident Inceni pentru un preţ de bază de 96.000 de lire, însă cu pachetul Track Pack (30.875 de lire) puterea este urcată la 660 CP iar cuplul maxim atinge valoarea de 1.423 Nm. Şi noi credeam că 949 Nm e mult. Acum înţelegem şi de ce frânele ceramice sunt oferite standard în varianta Track Pack.

Pentru cei mai pretenţioşi există şi pachetul Lux Pack (7.000 de lire), care umblă serios la aspectul interior şi exterior al sportivei, fie că e vorba de scaunele cu tapiţerie Alcantara în două tonalităţi sau jantele personalizate tăiate cu diamant.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide