W Motors pregăteşte primul supercar din Orientul Mijlociu

Autor: Laurenţiu Florescu 24 iul. 2012 Prezentări

Ideea acestui model aparţine tânărului antreprenor Ralph Debbas, care a apelat la mai multe companii deja cunoscute în industria auto pentru design-ul viitorului supercar. Rezultatul este uimitor. Spre deosebire de alte modele construite în cele mai ciudate colţuri ale lumii, proiectul celor de la W Mototrs are un design extrem de agresiv care îl poate face un concurent serios pentru maşinile exclusiviste europene.

Debbas spune că vizează ţările din estul Europei, Orientul Mijlociu şi Îndepărtat şi Africa, unde se găsesc suficienţi clienţi cu o putere de cumpărare uriaşă. Viitorul model al celor de la W Motors se anunţă a fi un model super sportiv şi exclusivist, care va dispune de tehnologii de ultimă generaţie.

Cea mai probabilă variantă de motorizare este un propulsor boxer în şase cilindri, care, ajutat de două turbocompresoare, produce 740 CP, iar viteza maximă va ajunge în dreptul valorii de 380 km/h. W Motors Hyper-Sport va fi prezentat în cadrul Salonului Auto din Qatar din luna ianuarie a anului 2013, iar primele maşini vor fi livrate la sfârşitul anului viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide