Q7 şi X6 par subnutrite pe lângă american (GALERIE FOTO)

Autor: Alexandru Banu 24 apr. 2017 MASINI NOI

Nu-i lua lui Ford ce e al lui. Tatăl SUV-urilor, vârful luxului la nivel de SUV. La cum arată, maşina asta poate fi încadrată la sufragerii mobile ultramoderne. E adevărat că nemţii au tehnologie la acelaşi nivel şi că poate au avut-o dinainte, însă atunci când apare un ditamai „camionul” de lux pe lângă ele, uiţi că există BMW şi Audi. Sau Mercedes.

V6, 3.5 litri, twinturbo şi 450 de cai, 700 Nm cuplu. Noul SUV american de lux e construit pe şasiul lui Ford F-150 şi are aproape 5 metri şi jumătate lungime. Standard vine cu tracţiune integrală şi 10 viteze automate, însă poate fi aleasă şi transmisie numai pe spate. Există şi o variantă cu ampatament lung, cu aproape 25 de cm mai lungă.

Lincoln Navigator 2018 are trei rânduri de scaune, cu ultimul rabatabil pentru ma mult loc de încărcare. Sunt 7 locuri şi o aplicaţie de mobil care te ajută la configurarea maşinii. Navigator are unul dintre cele mai performante sisteme de sunet, Revel (seria Ultima) cu 20 de difuzoare. În 60.000 de euro preţ de start primeşti şi un sistem de ghidare la coborâre sau urcare cu o proiecţie pe asfalt a logo-ului Lincoln. Încă o dotare premium importantă e lumina de drum care se intensifică în funcţie de viteza cu care mergi.

LINCOLN NAVIGATOR 2018 (GALERIE FOTO)

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide