FOTO. Prima imagine cu Aran, SUV-ul Seat

Autor: Marius Vișan 03 feb. 2016 Saloane auto

O imagine cu noul SUV de la Seat a fost postată accidental pe internet, acest incident fiind un adevărat spoiler al lansării lui Aran ce urma să aibă loc la Salonul Auto de la Geneva. Prin intermediul unei fotografii făcute sistemului de afişare al autovehiculului, se poate vedea o reprezentare, în premieră, a SUV-ului produs de ibericii de la Seat. 

Aran pare să împrumute elemente de design de la Leon, amestecat cu designul specific unui SUV. Construit pe platforma modulara MQB, Aran va fi mai compact decât concurenţii săi: 4.36 metri lungime, 1.84 lăţime şi 1.60 înălţime.

SUV-ul va fi propulsat de motoare pe benzină şi motorină, cuplate la o cutie de viteze cu şase trepte, manuală sau automată, şi va fi aparent disponibil atât în varianta cu tracţiune pe faţă cât şi 4×4.

Click aici pentru poza în care a fost zărit pentru prima oară SUV-ul Seat Aran


 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide