Maserati Ghibli S Q4, îmbrăcat la patru ace de către Ermenegildo Zegna

Autor: Andrei Ştirbu 02 oct. 2014 Știri auto

Maserati aduce la Salonul Auto de la Paris o ediţie specială, dezvoltată în parteneriat cu designerul vestimentar Ermenegildo Zegna. 

Dacă ai senzaţia că ai mai auzit undeva de asocierea numelor Maserati şi Ermenegildo Zegna, nu te înşeli: Quattroporte a primit un tratament asemănător (pe care l-ai putut vedea la Frankfurt 2013). Pentru că vorbim de declaraţii fashion, atenţia se concentrează în mod exclusiv pe partea estetică. La exterior, Ghibli primeşte o nuanţă unică Azzuro Astro şi jante de 20 de inci Urano.

Prezenţa lui Ermenegildo Zegna se face simţită la interior, unde designerul s-a jucat cu diverse materiale pentru a crea un habitaclu reprezentativ pentru o limuzină premium made in Italy. Zegna s-a jucat cu pielea, cu fibra de carbon şi cu ţesătura din mătase şi a creat unul dintre cele mai elegante interioare prezente într-o maşină italienească.

Cât despre detaliile tehnice… motorul V6 twin-turbo nu a fost atins, livrând 410 CP şi 550 Nm tuturor celor patru roţi şi împingând maşina de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde, de data aceasta în cel mai stilat mod posibil. Viteza maximă este de 284 km/h.

Dacă eşti fashion-addict, atunci probabil că un interior croit de un expert în domeniu este fix ceea ce-ţi doreşti. Acum ştii şi unde să cauţi. Cu toate că a apărut la Paris cu termenul „concept” în denumire, Maserati Ghibli S Q4 Ermenegildo Zegna va fi, cel mai probabil, disponibil la vânzare anul viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide